klänning, skor & armband

 
 
 
  
En liten sneak peak på min klänning som jag hade på bröllopet i lördags när min fina kusin gifte sig med sin stora kärlek! 
  
 ♥ 

Sommarkvällar

Vi har haft några riktigt fina dagar här uppe i Luleå den senaste veckan. Har hunnit med att njuta av sol och värme, fått lite färg på näsan, umgåtts med vänner & familj, varit på möhippa och såklart passat på att grilla och njuta av kvällssolen ute på altanen. 
 
Nu väntar kvällens middag och sedan blir det att packa väskan för imorgon går flyget hem till Stockholm igen.
 
 
 
 
 
 
 Tack Luleå för denna gång! 
 
 ♥   

23 Juli

Befinner oss sen några dagar tillbaka hos min familj uppe i Luleå, sista semester veckan för oss nu och den kommer att avslutas med bröllop på lördag innan vi beger oss söderut igen för jobb och vardag. 
Vi får nyckeln till vårt hus fredag 10/8, ska bli så spännande att få flytta in och börja fixa med huset! 
 
 
 
Solen skiner här idag, hoppas den fortsätter med det isf blir det en dag ute på altanen! 
 
♥ 

Semester

Har varit en fullspäckad första vecka på semestern! Började med att åka upp till Sunsdvall och Gatufesten, åt god mat, såg några artister och strosade runt i stan och njöt av det underbara vädret och alla människor! 
 
På lördagen åkte vi ut till våra vänners mysiga stuga på Alnö, grillade gott, killarna drack öl och vi tjejer festade till det med Bubbliz, sedan pratade vi en massa om framtiden och vad som komma skall. Tänk att våra vänner bara har 4 veckor kvar till deras lille kille beräknas komma till världen! 
 
Sedan var det dags att åka söderut igen, mötte upp min syster och hennes killar på Arlanda och åkte sedan till hotellet de skulle bo på. Blev middag och besök hos mina små kusiner på kvällen och massa mys med mosters älskingskillar!  
 
Tisdag morgon var vi uppe med tuppen coh började resan mot Kolmården, spenderade 2 mysiga dagar på djurparken och hann även med en god middag i Norrköping på Kvarterskrogen. Ett tips om ni har vägarna förbi Norrköping, ligger på en mysig innergård i gamla delen av staden, god mat, mycket folk och olika band som spelar där varje kväll. 
 
 
Nu är vi tillbaka i Stockholm och mellanlandar, håller på att fixa det sista i lägenheten, måla lister och dörrar så det är klart innan vi flyttar in i huset. För då kan jag tänka mig att det inte kommer finnas så mycket energi till att renovera lägenheten här nere utan all tid och kraft kommer att läggas på huset.
 
Nu måste jag sätta fart igen, blir att fixa det sista här hemma idag och sedan packa om väskan och åka norrut igen, blir mellanlandning i Sundsvall och därefter fortsätter vi till Lule och avslutar vår semester där med att gå på min kusins bröllop, det ser jag verkligen fram emot!
 
Bloggen kommer lite i andra hand då jag varken har tid eller lust att sitta vid datorn så mycket nu under semestern.
 
 
Hoppas ni har en fin sommar och njuter av semester! 
 
♥  

RSS 2.0
Click for RSS!