God jul!



Världens finaste kille, julen 2013.


Mammig

Senaste två veckorna har Dante varit  väldigt mammig. Vill helst bli buren hela tiden, gnäller och är allmänt trött och inte sig lik. En fjärde tand har precis spruckit igenom nere, kanske är det den som spökar? Han går mer och mer för varje dag, kanske han har benvärk? Att klä på honom är en stor fajt, samma sak att byta blöja...
Det jobbigaste av allt är att han bråkar och skriker hysteriskt vid varje läggning, det enda som hjälper är att ta upp honom och låta honom somna i min famn, lilla älskade vän! 
Hoppas denna jobbiga period snart är över! 





Åka pulka

Äntligen kom första snön även till oss här i Sundsvall. Efter frukost gick vi ut för att prova pulkan på riktigt. Dante var såå söt där han satt, han log, såg väldigt stolt ut och vinkade till oss när vi drog runt honom i pulkan. När vi stannade så sa han, -Mmmm, Mmmm och gungade med överkroppen, åka mera! 





Plask

Vill du bada Dante frågade jag, han kröp då snabbt mot badrummet. Killen gillar att bada! Och så roligt att han kan svara oss även om han inte pratar med ord. Favoriten i badet är att leka och trycka på vattenleksakerna så de pruttar. Att plaska är oxå roligt, han plaskar så det stänker vatten i hela badrummet! 
Busiga, underbara unge! 





RSS 2.0
Click for RSS!