Tännforsen, Åre

 

Höst

Efter en vecka med regn, regn och åter regn visade sig plötsligt solen och vi passade på att vara ute på gården hela eftermiddagen.
Att titta på när pappa klippte gräset, det var väldigt roligt! Ännu roligare blev det när Dante fick ta på sig sina hörselkåpor och åka med på gräsklipparen. Han pratade, skrattade och vinkade glatt och ville absolut inte kliva av.

Han upptäckte också att det fanns vatten i krukorna på uteplatsen och plaskade hej vilt med händerna och plockade upp löv som flöt i vattnet.

Klockan hann bli 18.30 innan vi kom in så det var bara att byta om till pyjamas, mysa i soffan, välling och sedan i säng! 

 

 

 

 


Bollar

Dante älskar bollar, han är verkligen duktig på att kasta boll och vi brukar ofta sitta på golvet och kasta boll till varandra. Han är så söt när han väntar på att jag ska kasta tillbaka bollen till honom, han flaxar med armarna och skrattar högt. En dag satt han med en boll i munnen, den andra i handen och en tredje boll som han sparkade på! Älskade tok unge!
 
 

Lilla nallen


 

Förkylt

Så är statusen här hemma. Näsan rinner och den elaka hostan är tillbaka. Trots det så har Dante sovit bra på nätterna, så skönt! Ingen feber än så länge och vi håller tummarna att det inte blir värre än så här.
Hade planerat in shopping i stan med några av Mammorna idag men får ta det när vi är friska igen. Blir promenad och take away kaffe i en lekpark här på ön
istället!

Nu försöka få den här lille att sova en stund, kan ju missa något spännande trots att han är så trött så trött.


Någon som är kvar?

Blev en lång bloggpaus denna sommar. Tiden räcker inte riktigt till och det går ju så mycket snabbare med instagram. Men jag ska göra ett ärligt försök att komma igång med bloggen igen. Är ju så roligt att kunna gå tillbaka i arkivet och minnas.
Dante har ju hunnit bli 9,5 månad och jag brukar ju summera lite varje månad, så ett 9 månaders inlägg kommer inom kort.

Nu ska jag passa på att äta frukost medan lillen sover första vilan ute i vagnen.

Ha en härlig tisdag!

 


RSS 2.0
Click for RSS!