Att sluta med napp




Nu är det definitivt över. Dante har inte behövt nappen på över 3 veckor, så nu har vi plockat undan de för gott. Han somnar precis lika bra utan napp och nätterna har blivit mycket bättre då han inte längre vaknar av att han tappat den. Tänk att han själv valde bort napp, 14 månader gammal! Mycket på grund av att han haft ont i munnen i samband med tänder, men sedan har han aldrig varit speciellt nappig utan enbart haft nappen när han ska sova. Heja Dante! 

Bästa hjälpredan

Äntligen har vi tagit tag i det gamla hobbyrummet nere i källaren. Rummet var i riktigt dåligt skick så det blev att riva både väggar och golv och bygga upp på nytt. Men nu så, nu är det målat, panelen är uppe och det nya rummet som ska bli gästrum är snart färdigställt! 

Dante gillar att vara med nere i källaren. Han blir såå glad när vi frågar om han vill följa med ner! Han älskar ju att dammsuga så på med hörselkåporna och sedan igång. Så söt är han där han står med hörselkåpor, harmembyxor och sommartofflorna! 
-Mmmm, låter han medan han dammsuger. -Mamma! ropade han högt, jag svarade honom men han fortsatte ropa på mig. Hur gullig får man vara, han trodde nog att han måste ropa högt för att jag skulle höra honom eftersom han hade hörselkåpor! ;)




Tänder

Två kindtänder håller på att kika fram på vår kille. Dessa två har ställt till en hel del trubbel. Han som vanligtvis äter massor har nu ingen matlust, välling, gröt och yoghurt går ner iaf. Så länge han äter någonting så får det vara så en period. Sedan har vi sömnen, han vill absolut inte ha nappen! Vilket leder till att han har svårt att komma till ro och somna. Han vaknar även en hel del under natten och är ledsen, stackars liten. Med för lite sömn och mat så blir humöret lite skiftande. Stundtals är han på toppen humör och leker och skrattar för att minuten senare gråta krokodiltårar och bara vilja sitta i famnen och gosa. 
Vi har gett honom Alvedon två kvällar i rad nu och han har då sovit hela natten. Skönt för både honom och för oss. 


Världens underbaraste Dante! 



RSS 2.0
Click for RSS!