Tänk vad mycket de förstår

Tänk vad mycket de förstår, så mycket mer än man tror! Jag har alltid trott på att vara lyhörd och bekräfta när Dante försöker berätta något, trots att han inte kan säga det med ord. I kväll kröp han in mot köket medan vi andra satt i vardagsrummet, han vände sig om och ropade på mig, smaskade med munnen och tittade upp mot vällingflaskan. -Är du hungrig frågade jag och han svarade återigen med att smaska med munnen. Gjorde i ordning välling och under tiden kröp han till trappan, ställde sig vid grinden och tittade upp mot övervåningen. Han ville sova! 

Lille vän, vad du är klok! 

1-årskontroll

Idag hade vi tid på Bvc för 1-årskontroll och vaccination. Dante skötte sig bra och fick mycket väl godkänt av läkaren! Han väger nu 10 500 g och är 78 cm lång och följer sin kurva perfekt. Sedan var det dags för sprutorna, Dante blev såklart ledsen när de stack i hans gosiga lår men blev snabbt glad igen då vår Bvc sköterska blåste såpbubblor! 
Efter Bvc har vi tagit det lugnt hemma, Dante har varit lite lugnare och tröttare än vanligt och inte haft någon matlust. Inte ens kvällsvällingen drack han upp...Men ingen feber än så länge. Får se hur denna natten blir, han har fått feber vid tidigare vaccinationer nämligen. 
Nä, se andra halvlek av fotbollen kanske...? Blir så nervös bara! 


1 år!

Hurra Hurra! Idag fyller vår älskade Dante 1 år! Vi överraskade vår 1-åring med sång, ljus, paket, ballonger och en flaska välling tidigt imorse. Han var såå söt där han satt, nyvaken och tittade på oss när vi kom med brickan. Sedan blev det paketöppning och lek hela morgonen. Nu sover lillen och vi håller på att göra tårtan, i eftermiddag blir det kalas! 








Hej mitt vinterland!

 

 

Första stegen

Dante tog sina första steg idag! 1,2,3,4 små steg blev det! Måste ju visa Mormor hur stor han blivit! Pappan som är i Paris på jobb missade det stora ögonblicket men han fick iaf en suddig bild som bevis.

 
Suddiga mobilbilder men vad gör det, lyckades iaf fånga ögonblicket!  

RSS 2.0
Click for RSS!