Slutspurten

Helgen har bestått av en hel del pluggande inför slutprovet i morgon måndag, men sedan är det klart! Förhoppningsvis går allt bra i morgon och då mina vänner ska jag börja njuta av att "bara" jobba heltid!
 
 
Ska göra allt jag inte hunnit med de sista månaderna, saker som att njuta av solen, våren, umgås med vänner, shoppa, små fixa och renovera hemma, städa ur garderoben, planera semestern, bli en bättre bloggare och mycket mer.
 
Men nu tillbaka till böckerna, vi hörs snart igen!
 

Uppe med tuppen

Nu var det riktigt länge sedan jag uppdaterade här, är iaf uppe tidigt idag då jag den sista tiden blivit oerhört morgonpigg! På gott och ont, är också väldigt kvällstrött!
Tänk vad veckorna rullat på fort, vi är nu inne Maj månad och äntligen känns det som att våren är på väg på riktigt! Underbart!
Har haft fullt upp senaste månaderna, jobba heltid och plugga halvtid. Nu är jag inne på de två sista intensiva veckorna av kursen. Bara att kämpa på allt som det går för att förhoppningsvis klara den!

 

Har besök av två goa och glada tjejer i helgen, så i kväll blir det god mat och dryck på någon mysig Italienare i stan! Men nu dags att börja läsa om jag ska slippa sitta inne hela dagen.

 

Hoppas ni har en fin helg!
 


RSS 2.0
Click for RSS!