Tack Stockholm för 10 underbara år!

Har packat, städat och fixat i ordning lägenheten hela helgen. Blev ett släp lastat till max som vi med lite tur precis fick igen, pust! 
När vi väl satt i bilen och var på väg ut från Stockholm kom det över mig, jag vill INTE flytta! Vill inte lämna mina fina vänner, ännu jobbigare då tre av mina närmsta vänner dessutom kommer vara mammalediga samtidigt som mig och så befinner jag mig i Sundsvall, många, många mil ifrån dem, usch! 
 
Tårarna rann och jag hade en klump i magen hela resan upp, men jag vet att vi kommer ses ändå trots avståndet. Vi har redan planerat in sommaren och att semestra ihop och sedan får jag passa på att åka ner med Pyret när vi alla är lediga. 
 
Tack Stockholm för 10 underbara år! Kommer sakna er alla massor, massor!
 

En bra bit på väg

Det fd vardagsrummet, vårt blivande sovrum börjar ta form. Väggarna är gipsade och målade, bakom öppna spisen där spaljen var tidigare är nu en vägg, golvet är lagt och även lister har kommit på plats. Elektrikerna jobbar i veckan med att installera nya eluttag och element. Nu är det bara lister runt fönstrena som saknas och  väggen till det som sedan ska bli garderob som ska byggas upp, sedan kan vi flytta in i vårt nya sovrum.

 

Spännande! 

 

 

♥  


Vecka 33

Galet vad tiden går fort, gick in i vecka 33 i helgen och magen har växt en hel del de sista veckorna. Sparkar livligt där inne så än verkar det finnas gott om plats för Pyret att röra sig på.

Har hunnit med ett besök hos barnmorskan och sf-måttet låg nu på 30 cm och visade att magen växt bra sista två veckorna, låg nu precis på normalkurvan. Pyret ligger sedan några veckor tillbaka med huvudet neråt och hjärtljuden låg denna gång på 146 slag/minut.

 

 
Älskade lilla Pyre, vi längtar efter dig!  
 

♥   


Sista tågresan

Sitter på tåget från Sundsvall-Stockholm, sista gången jag måste stressa till tåget för att åka hem till Stockholm och lägenheten. Känns väldigt skönt samtidigt som det känns overkligt och lite konstigt. Nästa helg kommer en av mina bästa vänner på besök från Luleå, vi tänkte ha en sista tjejhelg i Stockholm innan jag flyttar. Ska bli så mysigt! Prata till sena kvällar, strosa runt i affärer, fika, äta god mat och bara ha det bra. Hoppas veckan går fort! 
 
♥ 

Äntligen

Efter att ha tittat på Easywalker June som tyvärr inte alls levde upp till våra förväntningar så bestämde vi oss för Bugaboo Cameleon 3. 
Vi valde en med svart bas och silver chassi, köpte även den nya tillhörande åkpasen med dubbla lock, ett för höst/vår och ett tjockare till vintern, även vinterhjul inhandlades. Känns skönt att ha vagn klar då det nu bara är 7 veckor kvar till Pyret beräknas komma till världen. 
 
Passade även på att köpa ett babyskydd, Britax Baby-Safe II, även den i svart. Så nu är alla stora inköp klara, men det är en del saker som fortfarande saknas, tex skötväska, babyvakt, hygienatriklar och lite kläder. Men en god bit på väg iaf vilket känns bra! 
 


 
 
♥  

Besvikelse

Har väntat sedan i maj på att Easywalker ska lansera sin nya vagn June i Sverige och i fredags var det äntligen dags! Men vagnen var tyvärr en stor besvikelse då den inte alls levde upp till mina förväntningar. Några av sakerna jag inte gillade med vagnen var att den var väldigt smal, sufletten var kort, låg och var väldigt rapplig att fälla ut, benstödet var inte heller något att hurra för då det var en lös platta som man fäste under sitsen. Som helhet kändes den inte alls speciellt genomtänkt coh välarbetad. Nej, tyvärr en total besvikelse så den stryks direkt från listan över framtida vagn till pyret.
 
 
 
  (Bilder lånade från Jollyroom)
 
♥  

Köksplaner

I helgen var vi runt och kikade på olika kök, vi kärade ner oss i dessa från Kungsäter kök. Såå fina! Nu väntar vi bara på offerter enligt ritningar på vårt kök och vi håller tummarna att det inte drar iväg allt för mycket.
I övrigt har målaren nu målat klart hela övervåningen och elektrikerna har börjat på entréplan. Ska bli så spännande att åka upp till huset i helgen och se framstegen! Längtar! 
 
 
 (Kungsäter kök)
 
 ♥   

RSS 2.0
Click for RSS!