9,5 månad

Tänk att vår lille kille redan är 9,5 månad! Aston kryper och snabbt går det, helst när han ser att vi grejar med diskmaskinen, kylskåpet eller någon dörr där han inte ska vara är öppen. Han står med stöd och kan sätta sig ner själv. Behöver han hjälp ropar han och tittar sig omkring. Han klappar händerna när man sjunger, vinkar, pekar mot lampor och säger schhh! Kryper mot dörren när jagfrpgar vem det är som kommer. Sover 2-3 gånger per dag. Har storlek 74/80 på kläder. Äter gröt, mat och frukt men dissar fisk. Har 5e tanden på väg. Ja tänk om bara några månader har vi två busfrön som springer ger runt i huset! 
En snabb uppdatering innan jag glömmer bort!
Det är ju så roligt att kunna gå tillbaka och se hur de var. 


feber

Aston somnade tidigt och sov tungt natten mot lördag, eftersom han vanligtvis vaknar efter ca 40 minuter och sedan fortsätter så under första delen av natten så förstod jag att det var feber på gång. Febern har hållt i sig hela dagen och som mest uppe i 39.0. Trött, gnällig och matvägrar. Lille vän! Tror det är framtänder på gång för jag får inte titta i munnen på honom och han ratar allt vad flaska heter. 


Aston 9 månader!

Vår minsta kille har hunnit bli hela 9 månader! Galet att tänka att vi om 3 månader har en 1-åring och en 3,5- åring i huset! 

Aston har blivit snabb på att krypa, han ställer sig upp mot soffan, grinden och mot stolar. Kan vinka och säger hej hej! Vet vart lampan är och försöker härma när vi säger ordet lampa. Kryper och ropar på Dante när han inte ser honom. Har 4 tänder( 2 nere och hörntänder uppe)och framtänder på gång. Har storlek 74/80 på kläder. Storlek 4 på blöjor. Skrattar högljutt när vi säger Huvvaligen och Hoppsan. Diggar med när vi sjunger. Favoritsånger är Babblarna, klappa händerna och blinka lilla stjärna. Äter en del mat, gröt, frukt. Fisk är ingen favorit. Är en  väldigt mammig kille. En riktigt solstråle, vår älskade Aston!


RSS 2.0
Click for RSS!