Vecka 36

 
 
 
Idag är det exakt 1 månad kvar till beräknat datum! Var hos vår nya barnmorska för första gången i måndags, det var lite annorlunda jämfört med vad vi är vana med från vår barnmorska i Solna och kanske inte till det bättre direkt, men men det viktigaste är ju att vårt lilla Pyre mår bra.
 
Pyret ligger med huvudet neråt, fortfarande rörligt, jag tycker själv att magen har sjunkigt en hel del den sista veckan vilket gör det lättare att andas, sova, samt att jag inte har ont i rygg och mage på samma sätt som innan. 
Sf måttet låg denna gång på 34 cm, magen var verkligen fyrkantig när barnmorskan skulle mäta då Pyret inte alls tycker om då jag ligger på rygg och pressade rumpan uppåt. Hjärtslagen låg denna gång på 160 slag/minut och barnmorskan sa att det var en aktiv bebis som låg därinne och sparkade. Både järn och sockervärden var bra. Total viktuppgång sedan inskrivning, 12 kg. 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det var en aktiv liten en, väldigt hög puls:) Vilken otur du haft med barnmorskorna! Tur att det snart är över :)!

2012-10-10 @ 15:38:03
Postat av: sara

Vad fint ni verkar ha fått det så här långt, spännande!!

Tiden går så fort, var nyss den lilla bilden av det lilla pyret som bor där inne. Tänk att snart är hon eller han snart här. Det ska blir så roligt och spännande!!
Kram till er!!

2012-10-11 @ 22:58:40



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!