Äntligen

Efter att ha tittat på Easywalker June som tyvärr inte alls levde upp till våra förväntningar så bestämde vi oss för Bugaboo Cameleon 3. 
Vi valde en med svart bas och silver chassi, köpte även den nya tillhörande åkpasen med dubbla lock, ett för höst/vår och ett tjockare till vintern, även vinterhjul inhandlades. Känns skönt att ha vagn klar då det nu bara är 7 veckor kvar till Pyret beräknas komma till världen. 
 
Passade även på att köpa ett babyskydd, Britax Baby-Safe II, även den i svart. Så nu är alla stora inköp klara, men det är en del saker som fortfarande saknas, tex skötväska, babyvakt, hygienatriklar och lite kläder. Men en god bit på väg iaf vilket känns bra! 
 


 
 
♥  

Kommentarer
Postat av: Lisa, mamma till Charlie och Sam

Ja så det blev en buga i alla fall ! Det blir säkert bra, är ju jättemånga här i stan som kör runt med såna, dom där snöhjulen gör susen i vinter :) Vår vagn har gått sönder så den går inte att fälla ihop längre haha ! Så jag vet inte hur jag ska göra nu faktiskt. Tänk snart är pyret här, känns ju helt overkligt! Ska bli så kul att se vem de är!!! Glöm inte att köpa Inotyol till lill stjärten, och en snorsug! Kan vara en av dom bästa uppfinningarna någonsin när man har en lite spädis vill jag lova !

2012-09-16 @ 19:50:20
URL: http://karolinalisanilsson.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!