Grå torsdag

Vaknade upp till en riktigt grå dag här i Sundsvall idag, regnet öser ner och det ska tydligen göra det under större delen av dagen. Så förutom ett besök på bvc blir det att mysa hemma idag.
Dante sover just nu och jag har faktiskt vilat en stund med honom idag. Välbehövligt då vi har riktigt stökiga nätter just nu, lillen vaknar minst 4-5 gånger varje natt och är ledsen. Han har svårt att somna om då han vägar ta nappen, flaxar vilt med armarna, skriker ännu högre när vi försöker sjunga eller prata med honom, det enda som lugnar är att amma honom, det känns inte som om han äter speciellt mycket utan mest vill mysa. Så behöver jag säga att vi är lite trötta här hemma?


Nåja, nog om det och över till något roligare! Vi funderar på att åka till Stockholm i helgen. Det var alldeles för länge sedan vi var där nu. Saknar mina vänner och saknar att strosa i vår fina huvudstad. Tror vi kommer att lyxa till det och bo på hotell, blir en liten mini semester av det hela. Hoppas vi kan åka redan tidigt i morgon bitti!

 


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!