Händer

Senaste veckan har Dante hittat sina händer ordentligt, han smaskar ordetnligt när han tuggar och ibland kommer det ett litet missnöjt skrik då det inte går som han vill. Något annat som hänt senaste veckan är att han tar nappen ordentligt, tidigare har han tappat den om man inte håller emot och senaste tiden spottat ut den med besked. Även om jag inte tycker han behöver ha nappen hela tiden så är det sönt när han ska sova då han kommer till ro lättare om han har napp.
 
Blev en tidig morgon i det här huset idag, klockan ringde 05.30, för idag kom nämligen hantverkarna och började med vattenskadan i badrummet och jag ville hinna ta en dusch innan de kom. Dante vaknade samtidigt och var sedan vaken till och från under tidiga morgonen, men nu har han sovit i vagnen i 3 timmar och jag passade på att vila en stund på soffan under tiden.
 
Fettisdagen idag, är lite sugen på en god semla. Ska kolla med Kristoffer om han kan stanna vid bageriet på väg hem från jobbet! I kväll blir det att fortsätta riva i badrummet så att de kan börja bygga upp det på nytt, förhoppningsvis redan nästa vecka.
 
 
 
 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!