Måndag och ny vecka

Helgen gick i rasande fart, vi har haft en riktigt mysig helg tillsammans med våra fina vänner och deras lille Melvin. Önskar så att vi bodde närmare varandra! Men nu är huset tomt igen och en ny vecka tar vid.
 
Ringde Bvc imorse och bokade in en tid för vägning, Dante har varit dålig i magen nu i över 1 vecka nu och efter varje ammning känns det som allt rinner rakt igenom honom och det blir väl en 10 vattninga bajsblöjor om dagen just nu. Sedan snorar och hostar han fortfarande efter Rs viruset, stackars liten...
Bvc sköterskan var stressad då det var en allvarligt sjuk person där som skulle iväg med ambulans. Så vi fick en sjuksköterskepraktikant som skulle väga och mäta honom, hoppas verkligen hon hade en bra bit kvar på sin utbildning för särskilt bra var hon tyvärr inte.
 
Men vi fick iaf en ny vikt på honom, han är idag 11,5 vecka och väger 6630 g och är 64,5 cm lång. Förutsatt att han inte blir sämre så ska vi dit igen om 2 veckor för att se att han går upp i vikt som han ska. Vi bad också att de skulle ta ett nytt prov på Rs då han inte blir bättre med sin förkylning, så nu väntar vi på provsvaren.
 
Egentligen hade vi  bestämt dejt med Dantes kompis Liam idag, men eftersom vi inte fått provsvar avvaktar vi, vill inte att han ska smitta någon annan. Hoppas, hoppas att proverna inte visar på något och att vi kan ta dejten senare i veckan istället!
 
 
Dante 11,5 vecka
 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!