Första badet

Igår kväll var vi på babysim för första gången. Dante var på strålande humör trots att mina försök att få honom att sova en stund innan inte fungerade. Det var sju förväntansfulla föräldrar och bebisar som väntade på att få kliva i poolen för första gången. Vattnet var 32 grader och Dante såg nöjd och glad ut när vi gick i. Inga tecken alls på att han tyckte det var kallt. Vi gick igenom olika grepp och att ligga på mage var det mest populära för vår kille. Han sparkade med benen och plaskade med armarna, såå söt!
 
Han fick vatten i munnen några gånger men hostade bara till lite och fortsatte plaska. Simläraren kom förbi med några flytleksaker som Dante tyckte var spännande och sedan avslutade vi med att sjunga några sånger.
Efter 30 minuter var det dags att gå upp och lektionen var slut. Trodde han skulle vara väldigt trött och hungrig efter lektionen, men inte det. Jag kunde duscha i lugn och ro medan Dante låg på en skötbädd på golvet och pratade. Sedan duschade jag av honom medan han låg på skötbädden, har inte duschat honom tidigare utan bara badat i baljan, men han gillade det och det var bra mycket lättare att tvätta och skölja av håret på honom.
 
Åh, vad roligt och mysigt det var, vi längtar redan till nästa vecka!
 
  
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad roligt att han gillade det:)!

2013-03-13 @ 15:02:42



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!